Oulun Ompelukone Oulussa jo yli 30-vuotta

 

Loppuunmyynti alkaa heinÄkuussa 2021!
Kaikki myydÄÄn pois!

Eläke kutsuu ja liiketoiminta loppuu. Heinäkuusta alkaen koko varasto myydään pois rutkilla alennuksilla. Toimitus myös Matkahuollon kautta! Kysy tarjous tai tule käymään!!

 

Seuraa tarjouksiamme myös tori.fi:ssä >>


Brother Innovis 10A HUIPPUtarjouksessa!

Innovis 10AMuut ompelukone- ja saumuritarjoukset

NÄMÄ OMPELUKONEET ja saumauskoneet todella halvalla!

Soita ja kysy tarjous myös muista ompelukonemerkeistä ja -malleista! Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeen kautta tiedustellaksesi edullisista tarjousompelukoneista. Toimitamme nettitilaukset postiennakolla (toimituskulut noin 10 euroa). Luonnollisesti saat ompelukoneelle samat takuut kuin liikkeestä ostettaessasi. Tässä muutama esimerkki tarjoushintaisista ompelukoneista. Seuraa supertarjouksiamme myös Torista!

ompelukoneet

Peitetikkikoneet

1/2/3-neulainen peitetikkikone

Juki MCS-1500 peitetikkikoneella teet 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) sekä 2-lankaiset ketjutikit, joita voi käyttää esimerkiksi koristeluun tai harsintaan. Koneessa on differentiaalisyöttö, jonka avulla kankaasi pysyvät suorina.

Peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on suorituskykyinen, helppo langoittaa ja mukava ommella. Hyvä valinta sekä ompelua harrastavalle että ammattimaisempaan käyttöön.

Ompelee vaivattomasti siistit käänteet kaikkiin materiaaleihin, niin ohuisiin kuin paksumpiin kankaisiin.
Kantin kääntäjä koneen ostajalle 70E.
Takuu 3 vuotta!

KANTINKÄÄNTÄJÄ KONEEN OSTAJALLE 100 E
TEKNISET OMINAISUUDET * 7 ommelohjelmaa * Peitetikki (3 mm tai 6 mm) * Ketjutikki (3 neulan asentoa) * Vapaavarsi * 4 rullan pidintä * Suurin nopeus 1000 tikkiä / minuutti * Muunneltava pistonpituus (1 - 4 mm) * Differentiaalisyöttö (0,5 - 2,25) * Suurin ommelleveys - 6 mm * Säädettävät kireyden säätökiekot (0 - 9) * Automaattinen kiristyksen vapautus * Sieppari irtoaa langoituksen helpottamiseksi * Värikoodatut langoitusreitit * Säädettävä paininjalka * Pikakiinnitettävät paininjalat * Sisäänrakennettu ulosvedettävä kantokahva * Elektroninen jalkasäädin * Teleskooppinen lankatelinejärjestelmä * Sisäänrakennettu langan katkaisin * Pölysuojus * Tarvikelaatikko vakiotarvikkeille: neulapakkaus EL, 2 ruuvimeisseliä (keskikokoinen ja pieni), atulat, neulan langoitin, 4 rullan pidintä, 4 rullaverkkoa, 4 isoa rullan lakkia, nukkaharja, 2 ruuvia lisätarvikkeiden kiinnittämiseen.

TEKNISET OMINAISUUDET

2-lankainen ketjutikki (1 neula) 
3-lankainen kapea peitetikki (2 neulaa, 2.8mm)
3-lankainen leveä peitetikki (2 neulaa, 5.6mm)
4-lankainen kolmoispeitetikki (3 neulaa, 5.6mm)
ompelunopeus jopa 1300 pistoa minuutissa
tikinpituuden säätö
differentiaalisyötön säätö
paininjalanpuristuksen säätö
langankiristyksen säätö
laaja ompelutila 
helppo langoittaa ja käyttää 
suomenkielinen ohjekirja
2 vuoden takuu!

 

KirjontakoneetMukana myös Disneyn uudet kirjontakuviot!

125 kirjontakuviota mukana, joista 45 uusia Disneyn hahmoja

181 ommelta

Värillinen LCD-kosketusnäyttö

USB-portti

 

 

Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä
Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä