Oulun Ompelukone Oulussa jo yli 30-vuotta

 

Brother-ompelukoneet testivoittajia Kuluttaja-lehden (4/6/2014) tekemässä testissä

Testissä oli 8 ompelukonetta, joiden hinnat vaihtelivat 80 eurosta 750 euroon. Ompeleiden määrä vaihteli 13:sta 165 ompeleeseen. Mukana oli sekä elektronisia että mekaanisia koneita. Koneet painoivat 5,3 – 10,4 kiloa. Ikean koneessa ei voinut säätää lainkaan piston pituutta ja leveyttä.

Ompelukoneista listattiin niiden ominaisuudet ja tarvikkeet sekä testattiin ompelemista monin eri tavoin. Lisäksi testattiin käyttömukavuutta, koneiden rakennetta, kestävyyttä ja turvallisuutta sekä arvioitiin melua ja ohjekirjan sisältöä.

 

Brother Innov-is 55

Elektroninen ompelukone

Brother Innov-is 55

Jos olet jo taitava ompelija, Innov-is 55 tarjoaa laajat mahdollisuudet. Nestekidenäytöltä näet valitsemasi ompeleen, piston pituuden ja leveyden, neulan asennon, automaattivahvistuksen sekä paininjalkasuosituksen. Ompelukoneessa on kaksitoimiset numeronäppäimet, joiden avulla voit valita joko näppäimeen merkityn perusompeleen pikavalinnalla tai valita haluamasi ompeleen sen järjestysnumeroa käyttäen. Innov-is 55 tarjoaa erittäin laajan, 135 ompeleen valikoiman. Ommelvalikoimaan sisältyy 10 erilaista napinläpeä. Tällä ompelukoneella ompelet yliluottelevat jousto-ompeleet, piilo-ompeleet, koriste- ja laakaompeleet sekä ristipistot, tilkkutyö- ja vanutikkausompeleet; myös ompeleen kääntö peilikuvaksi onnistuu! Ommelvalikoimasta löytyy myös suuraakkoset ja numerot! Koneessa on kolme muistipaikkaa kirjain- ja ommelyhdistelmien tallentamista varten. Innov-is 55 tarjoaa siis erinomaisen mahdollisuuden nimikointiin! Laskemalla syöttäjän alas voit tehdä myös käsivaraista nimikointia, brodeerausta ja parsintaa. Enää ei neulalangan pujotus ole ongelma, sillä koneessa on näppärä neulan langoitin. Ompelua helpottaa oikein suunnattu tehokas LED-ompeluvalo.

Katso kaikki ominaisuudet http://johafinland.com/brother/tuotteet/innovis55.htm

KYSY HUIPPUTARJOUKSEMME TESTIVOITTAJASTA!

 

Brother Innov-is 15

Elektroninen perusompelukone

Brother Innov-is 15

Elektroninen ompelukone 16 ompeleen valikoimalla. Hyöty- ja koristeompeleet. Yliluottelevat jousto- ja piilo-ompeleet sekä koneparsinta. Yksivaiheinen napinläpiautomatiikka ja napin ompelu.

Katso kaikki ominaisuudet:
http://johafinland.com/brother/tuotteet/innovis15.htm

 

KYSY HUIPPUTARJOUKSEMME TESTIVOITTAJASTA!

 

 

 

Katso myös muut ompelukonetarjouksemme >>

Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä
Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä