Oulun Ompelukone Oulussa jo yli 40-vuotta

SUPERTARJOUKSIA

Nyt tarjouksessa käytettyjä ompelukoneita!
Tilaa suoraan netistä tai soita! Katso täältä malliesimerkkejä >>

Käytetyt Ompelukoneet, Saumurit sekÄ Kirjonta- ja brodeerauskoneet

Kattavasta käytettyjen ompelukoneiden valikoimastamme löytyy ompelukoneita, saumauskoneita ja kirjontakoneita niin aloittelijalle kuin vaativammallekin harrastajalle tai ammattilaiselle (merkkejä mm. Brother, Singer, Elna, Pfaff, Janome, Bernina, Husqvarna Viking, jne.).

Pieniin ompelu- ja korjaustöihin riittää helppo ja edullinen perusompelukone, kun taas vaativampien töitten tekijä arvostaa monia lisäominaisuuksia, jotka voivat nopeuttaa ja helpottaa työnkulkua. Nykyaikainen ompelukone on myös kirjontakone, jolla voi personoida esimerkiksi vaatteita tai pyyhkeitä. Vain mielikuvitus on rajana kun kumppanina on nykyaikainen ompelukone!

Olet tervetullut testaamaan eri ompelukoneita paikanpäälle Haukiputaalle. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan ompelukonemallin! Soitathan aina ennen asiointiasi varmistaaksesi paikallaoloni, puh 040 5441009.

Ompelutarvikkeet ja varaosat

Pidämme valikoimissamme perusompelutarvikkeita, kuten ompeluöljyä, ompelukoneen ja saumurin neuloja, puolia, paininjalkoja, teriä jne. Tilaamalla saamme myös tarvitsemasi lisä- tai varaosat.

KÄytetyt ompelukoneet

Hyllyissämme on laaja valikoima eri merkkisiä käytettyjä ompelukoneita ja saumureita (Brother, Husqvarna Viking, Singer, Bernina, Bernette, Janome, Eva, Pfaff, Toyota, Elna jne...). Katso tästä esimerkkejä tällä hetkellä myynnissä olevista käytetyistä ompelukoneista ja saumureista >>

Perushuollamme kaikki myyntiin tulevat ompelukoneet ja luonnollisesti saat myös takuun toimivuudesta.

Otamme vanhan ompelukoneesi vaihdossa

Onko sinulla vanha käytetty ompelukone ja haluaisit paremman tilalle? Uutta ompelukonetta hankkiessasi voimme ottaa vaihdossa käytetyn ompelukoneesi.

Tule testaamaan onko vanhassa vara parempi!

Brother-logoSinger-logoElna-logoJanome-logo
Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä
Oulun Ompelukone on Brother-jälleenmyyjä